Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشور جمهوری چک گفت: همدان را در مقصد گردشگری کشورمان وارد می‌کنیم. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۱ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سواتوپلک چومبا، بعد از ظهر امروز  در نشست فعالان اقتصادی استان همدان با سفیر کشور جمهوری چک، اظهار داشت: خوشحالم که به شهر ابن‌سینا آمده ام، من از کودکی مطالب زیادی راجع به بوعلی سینا خوانده‌ام و از جذابیت‌های غار علیصدر شنیده ام بنابراین از سفرم به همدان بسیار خرسندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا رابطه میان صنعت گردشگری و صنعت و تجارت ایران و جمهوری چک برقرار شود.

سفیر کشور جمهوری چک با اشاره  به اینکه به شهردار همدان گفته‌ام که همدان را وارد مقصد گردشگری کشور خود می‌کنیم، ابراز کرد: درباره انجام کارهای فرهنگی و گردشگری، قول‌هایی را به شهردار همدان داده‌ام.

چومبا با بیان اینکه یکی از وظایف سفارت ما در ایران پشتیبانی از روابط اقتصادی و تجاری است، ابراز کرد: همان‌گونه که سفیر و نماینده جمهوری چک در ایران هستم، می‌توانم سفیر و نماینده ایران در کشور خود نیز باشم.

*پایداری تعامل اقتصادی و تجاری ایران و چک اسلواکی سابق

وی با بیان اینکه خوشحال هستم که نام جمهوری چک در ایران خوش نام است، اظهار داشت: از سال 1920 تا کنون میان ایران و چک اسلواکی سابق رابطه و تعامل وجود داشته و پس از تجزیه آن بازهم این تعامل برقرار است.

سفیر کشور جمهوری چک، گفت: بسیاری از فعالان اقتصادی  جمهوری چک برای انجام فعالیت‌های زیربنایی به ایران آمدند و با توجه به اینکه چک اسلواکی چهارمین کشور صنعتی دنیاست بنابراین ماشین آلات صنعتی زیادی را به ایران صادر کرده است.

چومبا با بیان اینکه کشور ما تجهیزات نظامی زیادی به ایران فرستاده است، ابراز کرد: علاوه بر آن بسیاری از ملزومات خانگی مانند انواع کریستال و لوازم لوستر به ایران وارد شده است.

*صنعت اتومبیل سازی را وارد ایران می‌کنیم

وی با بیان اینکه کشور جمهوری چک در صنعت ساخت اتومبیل بسیار موفق عمل کرده است، گفت: در حال رایزنی هستیم تا صنعت اتومبیل سازی را وارد کشور ایران کنیم.

سفیر کشور جمهوری چک تصریح کرد: فعالیت صدها شرکت ایرانی نزدیک و مرتبط با صنعت خودروسازی است که می‌توانیم با ورود صنعت خودروسازی به این کشور در رونق کسب و کار تولیدکنندگان موثر باشیم.

چومبا افزود: با ورود ماشین‌آلات نساجی و سایر ماشین‌آلات صنعتی از جمهوری چک به ایران، می‌توانیم قرارداد های قدیمی را از نو بگیریم.

وی با بیان اینکه ماشین‌آلات قدرتمندی برای معادن در جمهوری چک وجود دارد، اظهار داشت: برخی از این شرکت‌ها در ایران فعال هستند و بسیاری نیز آماده آمدن به ایران هستند.

سفیر جمهوری چک گفت: ما پیگیر یک ارتباط میان دو کشور  و اتاق بازرگانی هستیم تا کارهای ارزی و اعتباری را انجام دهیم.

چومبا تصریح کرد: ما تا زمانی که به آنچه می خواهیم نرسیم، کارها را متوقف نمی‌کنیم و آنچه برای همدان سودمند است برای این استان به ارمغان خواهیم آورد.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما عدم پشتیبانی سیستم بانکی بین المللی است، گفت: ارزهای بین المللی نیز از دیگر مشکلات مااست بنابراین به دنبال گذر و جهش از مشکلات هستیم.

سفیر جمهوری چک گفت: تجار ایرانی بسیار ماهر هستند و می‌دانند که در شرایط سخت چگونه تجارت خود را به سرانجام برسانند.

چومبا با بیان اینکه در این دو روزی که در همدان بودم اطلاعات کلی در خصوص آن به دست آوردم، افزود: با این استان باید بیشتر آشنا شویم تا بتوانیم در مورد توسعه تجاری آن تصمیمات بیشتری بگیریم.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اظهار کرد: سیر یکی از محصولات پر خاصیت و ویژه است که در برخی نقاط کشورمان، مرغوب‌ترین سیر در منطقه و و بعضاً در دنیا تولید می‌شود، محصولی که در استان همدان و برخی دیگر از استان‌ها تولید می‌شود منحصر به فرد بوده، که خوشبختانه در سال گذشته با ورود و تمرکز بیشتر تجار برای بازار رسانی این محصول صادرات کشورمان در این محصول رشد چشم‌گیری داشته است.

وی افزود: سال گذشته ۴۹ هزار و ۸۳۱ تن انواع سیر به ارزش ۳۹ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۵۷۰ دلار صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۶۵ درصد در وزن و ۶۴ درصد در ارزش شاهد افزایش صادرات بودیم، حتی در مقاصد صادراتی نیز از ۱۸ کشور خریدار سیر ایرانی به ۳۲ کشور رسیدیم.

لطیفی در خصوص میزان صادرات سیر به تفکیک تازه و خشک توضیح داد: از مجموع سیر تازه و خشک صادر شده، ۲۵ هزار و ۶۴۳ تن به ارزش ۲۰ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۹۳۱ دلار، سیر تازه بود که این میزان با رشد ۵۶ درصدی در وزن و ۵۵ درصدی در ارزش همراه شده و تعداد کشورهای خریدار این نوع سیر از ۱۳ کشور به ۱۷ کشور افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۲۴ هزار و ۱۸۸ تن سیر خشک نیز به ارزش ۱۹ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۶۳۹ دلار به ۳۲ کشور صادر شده که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد ۷۵ درصدی در وزن و ارزش داشته و از ۱۸ مقصد صادراتی نیز به ۳۲ کشور مقصد، افزایش پیدا کرده است.

عراق مقصد نخست صادرات سیر تازه

لطیفی در خصوص مقاصد صادراتی سیر تازه گفت: بیشترین صادرات سیر تازه به عراق با ۱۰ هزار و ۵۹۰ تن انجام شده و پس از آن افغانستان با ۷ هزار و ۹۵۵ تن، روسیه با ۲ هزار و ۹۳۸ تن، پاکستان با هزار و ۹۴۷ تن و ارمنستان ۵۱۲ تن، آذربایجان ۳۷۷ تن، امارات ۳۴۳ تن، ترکمنستان ۳۲۹ تن و هند ۲۸۸ تن بود و کشورهای ازبکستان، گرجستان، کویت، ترکیه، عمان، لبنان، قزاقستان، تاجیکستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.‌

روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک ایران

دبیر کمیته توسعه صادرات تشکل‌های کشاورزی و روستایی ایران در خصوص مقاصد صادراتی سیر خشک گفت: مقصد اول صادرات سیر خشک در سال ۱۴۰۲، کشور روسیه با خرید ۸ هزار و ۳۱۱ تن بود و بعد از آن کشورهای خریدار سیر خشک ایرانی به ترتیب افغانستان با خرید پنج هزار و ۱۶۵ تن، هند با ۳ هزار و ۸۷۳ تن، عراق با دو هزار و ۵۶۷ تن، پاکستان با هزار و ۲۲۵ تن، گرجستان با ۹۲۶ تن، امارات با ۳۷۳ تن، لبنان با ۳۴۳ تن، سوریه با ۲۳۵ تن، ترکیه با ۱۷۰ تن، ترکمنستان با ۱۵۹ تن، ازبکستان ۱۴۵ تن، اوکراین ۱۱۳ تن، تاجیکستان با ۹۴ تن، ارمنستان با ۸۹ تن، آذربایجان با ۷۵ تن، کویت با ۷۳ تن، آلبانی ۶۶ تن، مالزی با ۴۱ تن، عمان با ۳۷ تن، قزاقستان با ۳۳ تن، سریلانکا و صربستان هر کدام ۲۲ تن، یوگسلاوی با ۲۱ تن، انگلستان با ۶ تن، قطر با ۲.۸ تن، ونزوئلا با ۹۲۹ کیلوگرم، کانادا با ۵۲۵ کیلوگرم، استرالیا با ۴۳۱ کیلوگرم، سوئد با ۱۱۵ کیلوگرم، فرانسه با ۱۰۵ کیلوگرم و ایتالیا با ۸ کیلوگرم بودند.

کد خبر 6100505

دیگر خبرها

  • دیدار سفیر ایران در بلاروس با امیرعبداللهیان
  • تقدیم رونوشت استوارنامه سفرای قزاقستان، فنلاند و صربستان
  • گزارش سفیر ایران در بلاروس به امیر عبداللهیان
  • تقدیم استوارنامه‌های سفرای قزاقستان، صربستان و فنلاند
  • ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • سفیر کشورمان در روسیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • گزارش سفیر ایران در روسیه به امیرعبداللهیان
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام